Gezonde biologische en natuurlijke voeding voor jouw gemeenschap

Hallo! Welkom op onze bio-afhaalpuntpagina. We waarderen het enorm dat je overweegt om je eigen bio-afhaalpunt te starten. Met een bio-afhaalpunt lever je een waardevolle service aan je gemeenschap. Je helpt bij het opzetten en onderhouden van een uniek leveringssysteem waarmee betaalbare, hoogwaardige biologische voedingsmiddelen beschikbaar zijn voor jou, je gezin en de lokale gemeenschap. Samen werken we aan onze missie om gezond en betaalbaar eten voor iedereen binnen handbereik te brengen.

Een bio-afhaalpunt kan op verschillende locaties (tijdelijk) worden opgezet: in een buurthuis, een kerk, of zelfs bij iemand thuis. De tijdelijke aard van dit concept maakt dat een afhaalpunt geen extra kosten maakt, wat resulteert in voordeligere boodschappen. Zolang er maar gemakkelijke toegang is, de ruimte zich op de begane grond bevindt en er voldoende parkeergelegenheid is, kan zo'n afhaalpunt bijna overal worden opgezet. Hoewel het handig kan zijn dat afhaalpunten extra voorzieningen hebben, zoals koeling of opslagruimte voor degenen die niet direct kunnen komen afhalen, is dit geen vereiste.

Elke twee tot vier weken wordt de bezorgbus volgeladen met bestellingen en vertrekt vanuit ons magazijn om alle bestellingen af te leveren op de bio-afhaalpunten. Zo verlagen we met elkaar ook de voedselkilometers, wat minder uitstoot van broeikasgassen, minder brandstofverbruik en minder verkeer op de wegen betekent!

Als afhaalpuntcoördinator informeer je de gemeenschap van tevoren over de aankomsttijd van de bestellingen via e-mail, WhatsApp of telefonisch, zodat iedereen de kans heeft om op tijd te komen. Ook breng je iedereen op de hoogte indien de bestelbus vertraging heeft opgelopen. Uiteraard hoef je het afhaalpunt niet alleen te coördineren en kun je je eigen team samenstellen waarmee je samenwerkt. Mooi meegenomen is dat je als gemeenschap op deze manier meer contact hebt met elkaar, elkaar beter leert kennen en ideeën kunt uitwisselen voor een gezonde levensstijl!

Wil je ons helpen groeien en een bio-afhaalpunt opzetten in jouw gemeenschap? Of heb je nog vragen of afhaalpunten? Neem dan via het onderstaande formulier contact met ons op en je hoort spoedig van ons.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Vink voor akkoord