Welkom bij Proef & Zie!

Hallo! Wij zijn Benvindo & Arethea. Wij wonen in Groot-Ammers en zijn in 2021 gestart met gezondheidswinkel Proef & Zie. Zoals de naam al suggereert zijn wij een gezondheidswinkel met een christelijke basis. Wij leven en werken vanuit de overtuiging dat God liefde is. Hij maakte alles aanvankelijk "zeer goed" omdat Hij het allerbeste met de mens voorheeft. Nog steeds wil God alleen het allerbeste voor elk mens, op elk vlak! Zo lezen wij in de Bijbel:

Ik immers, Ik ken de gedachten die Ik over u koester, spreekt de HEERE. Het zijn gedachten van vrede en niet van kwaad, namelijk om u toekomst en hoop te geven.(1)

Dat dit ook voor onze gezondheid en welzijn geldt, lezen wij terug in de derde brief van de apostel Johannes:

Geliefde, ik wens dat het u in alles goed gaat en dat u gezond bent, zoals het uw ziel goed gaat.(2)

Nu is het zo dat alles niet "zeer goed" meer is, maar we mogen hoopvol gestemd zijn! Tot de dag waarop Hij alles nieuw zal maken (3) hoeven wij niet bij de pakken neer te zitten. De Bijbel zit boordevol instructies voor een goed en gelukkig leven in goede gezondheid. Er wordt geen garantie gegeven dat we nooit ziek worden of dat er nooit slechte dingen gebeuren. Goede en slechte dingen treffen ons allemaal, gelovig of niet. Maar.... met Gods instructies kunnen wij veel doen om in dit leven reeds zo dicht mogelijk bij Gods ideaal van "zeer goed" te komen. Met onze gezondheidswinkel en met deze website willen wij met u delen wat wij zelf ontvangen hebben, namelijk de belofte uit Gods Woord:

Proef en zie dat de HEERE goed is; welzalig de man die tot Hem de toevlucht neemt.(4)